Keus financiële planning
Keus financiële diensten

Referenties

Op het financiële vlak is geruststelling heel belangrijk. De wetenschap dat alles goed zit. Ik weet zeker dat het zo is, dankzij Jan Weijman van KEUS Financiële Planning. Jan is nu al zo’n 12 jaar mijn financieel adviseur. Hij is vakkundig én betrouwbaar. Als hij een constructie niet veilig vindt, dan doet hij ’t gewoon niet. Jan speelt op safe en stelt je belangen veilig.

Jan klapt nooit uit de school over zijn klanten. Hij is in feite mijn vertrouwenspersoon en ik praat graag met hem. Jan toont altijd interesse, heeft veel persoonlijke aandacht. Zonder dat de teller dan gelijk gaat lopen. Ik heb de afgelopen jaren verschillende mensen naar hem doorverwezen. Dat zal ik met een gerust hart blijven doen, want ik weet: Jan is door en door betrouwbaar.

Astrid van Leeuwen

Jan Weijman heeft mijn Stamrecht BV opgericht, regelt alles voor me – van notaris tot salaris – en doet mijn belastingaangiftes. Normaal gesproken zou ik zoiets nooit aan een vriend durven uitbesteden, maar wel aan Jan. ‘Als er iemand betrouwbaar is, dan is Jan het wel’, zeggen we in onze vriendenkring. Ik durf mijn hand voor hem in het vuur te steken. Daarom heb ik ook een oud-collega naar hem doorverwezen, en mijn zoon. Ze zijn overigens allebei dik tevreden.

Jan zorgt dat je financiële aangelegenheden goed voor elkaar zijn. Maar wat hem zo bijzonder maakt, vind ik, is zijn menselijke benadering. Jan is ontzettend hartelijk en kan goed luisteren. Hij kan eigenlijk met iedereen overweg.

Frans Marijnissen