Keus financiële planning
Keus financiële diensten

U kiest voor een vertrouwenspersoon

U maakt elke dag keuzes. Soms pakt een beslissing goed uit, soms ook niet. Zo is het leven. Maar wat nu als een verkeerde beslissing mogelijk een streep door uw toekomstplannen zet? In dat soort situaties is het fijn om een vertrouwenspersoon te hebben. Iemand die met u meedenkt en u adviseert. Zo iemand is gecertificeerd financieel planner Jan Weijman (1959).

“Ik werk al sinds 1989 als financieel adviseur”, aldus Weijman. “Nadat ik de studies SPD I en II had afgerond, deed ik een kopstudie Bedrijfskunde. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het voeren van administraties in en voor bedrijven. Verder heb ik jarenlange ervaring in financieringen, opgedaan op de afdeling bedrijven van een bank. Al deze bagage komt me enorm goed van pas als Gecertificeerd Financieel Planner (CFP).”

Federatie van Financiële Planners waakt over kwaliteit

Keus Financiële Planning BV, opgericht in 2001, is aangesloten bij de Federatie van Financiële Planners. De Federatie hanteert een gedragscode die de kwaliteit van de aangesloten leden waarborgt. Zo is in de gedragscode het belang van de cliënt beschreven en het actueel houden van kennis. De Gecertificeerd Financieel Planner beschikt over een brede kennis en ervaring op allerlei gebied. Hypotheken, financieringen en belastingen bijvoorbeeld, kennen geen geheimen voor hem. Maar hij is ook thuis in huwelijksvermogen- en erfrecht, sociale zekerheid, sparen en beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.